Collage beauty

Collage beauty

maandag 5 november 2012

Slumber party ideeën!


Wij meiden houden van ouwehoeren,  mensen stieken op bellen, lachen, gek doen of jank films kijken. Dus wat is dan leuker om dit met al je vriendinnen s'nacht te doen? Niks toch? Tijd voor een slaap feestje dus! Gooi die radio aan, Ruim je kamer en rol die matjes maar uit! Want dit wordt een geweldig logeerpartijtje met deze tips. (: Ik zag deze foto voorbij komen en moest gelijk denken dat ik dit vroeger maar al te vaak met mijn broer heb gedaan. Dus op dat gebied ben ik wel een echte huttenbouwerexpert. En wat is er nou leuker dan het gevoel te hebben dat je in een tent aan het slapen bent? Het is knus, gezellig en stiekem wel een beetje kinderlijk. Maar laten we wel zijn. Niemand die je ziet! Dus leg die doeken en oude kleden maar alvast klaar! 


En als je dan toch op zolder bent om voor oude doeken en kleden te zoeken. Zoek dan ook weer even de oude spelletjes op! Ja, ik heb het hier over dat gebeuren dat niet op een vierkant scherm gebeurd. Pak eens twister! Hilarisch toch als je met zijn allen om dondert? Of ga eens voor een potje monopoly, weerwolven , levensweg of weet ik veel wat!


En om het toch nog een beetje van deze tijd te houden. Karoake! Zing gek op de liedjes van Lady gaga of ga voor nog een  paar toontjes hoger met Queen B. Of wat dacht je van Guitar hero? Te gek spel waar je op gegeven moment zelfs pijn in je vingers van krijgt. En nog leuker als je er  niks van kan bakken! 


Do i need to say any more? Pilow fight !!! Laat de donzen maar door je kamer vliegen , gooi je vriendin een kussen voor het hoofd en spring en dans door de kamer heen. Tip wat het nog leuker maakt doe er gekke muziek onder zoals Eye of the tiger of het vliegenlied.


Oke, we hebben alles gehad. Van zingen tot een boomhut bouwen en van een kussengevecht tot twister. Na dat alles gooi je maar een zak chips open en laat de televisie je maar even vermaken. Gooi de ene na de andere film erin. Kijken wie het eerst in slaap valt moet je op een drankje trakteren of een zak snoep! 

Wat doen jullie bij een slaapfeestje? 

Kuuuus,
Renate


2 opmerkingen: