Collage beauty

Collage beauty

dinsdag 20 november 2012

Inspiration: Eye looks


Ogen. Het is het centrale punt in je gezicht, elk paar ogen zijn weer anders en het is een van de mooiste dingen aan een mens vind ik. Je kan je ogen zo veel mooier maken met een beetje make-up ! Maar ben je de laatste tijd een beetje inspratie loos? Kwak je je ogen de hele tijd maar weer vol met saaie aardetinten? Word je gek van je dagelijkse routine? Read this en snuif de inspiratie op! 


Wil je voor een uitbundige glitter look gaan? Neem dan het eerste plaatje als lijddraad. Ben je liever van de rustige zwoele look? Ga dan voor de bovenste. Ben je meer een type van een koele winged eyeliner voor een paar killer eyes? Neem dan een voorbeeld aan plaatje 3 onderaan.


Zin om is een keer echt uit te pakken? Ga dan eens verder dan alleen je bewegend ooglid! Neem gerust een stukje van je slapen mee. En je krijgt een gaaf resultaat! Ben je meer een type van oost, west thuis best ? En hou je het veilig op het bewegend ooglid ?Ga dan voor een strakke roze look of een sunset look met rood en oranje! Succes gegarandeerd!

Heb je echt zin om even lekker los te gaan? Waarom ga je dan niet egwoon voor de joker look? Het is bijzonder, totaal niet alledaags en je zal zeker een indruk achter laten. Misschien iets voor een sollicitatie gesprek ofzo? haha! :P .Just kidding. Je kan ook voor een mooie blauwe look gaan vervaagd als een wing. Of zet voor de verandering is een keer je crease dik aan! Niks vervaagde of veilige lijntjes voor jouw! Strak en zichtbaar is jouw ding. 


Sir, Yes sir! De eerste look doet me denken aan het leger. Waarom? Geen idee. Maar zeg zelf het is out of the box en eigenlijk super gaaf! Ben je niet zo van het leger en hou je het liever bij vrede ?  Kies dan look nummer 2. De prachtige eyeliner zorgt voor een jing jang effect! Stel dit is allemaal niet jouw ding. Ga dan voor groen! Staat prachtig, sexy en zorgt voor zwoele blikken. 


En wie zegt dat je alleen op je bewegend ooglid en slapen kan kladderen met make-up ?Ik niet! Je kan net zo goed onderaan je ogen oogschaduw aan brengen. En zeg zelf de wing naar boven zorgt voor een zeer verfrissend en liftend effect . Handig voor mensen met een slaperige indruk :P . Heb je hier niet zo veel last van kan je voor nummer 2 of 3 gaan. Prachtige looks maar niet te opvallend! Keep it nice and simple! 

Wat vinden jullie hiervan dames? Hebben jullie weer inspiratie om lekker met de kwasten aan de slag te gaan ? 

Kus,
Renate!

1 opmerking: