Collage beauty

Collage beauty

maandag 11 juni 2012

Lemony flutter van Lush

Ik heb mijn holy grail gevonden jongens en meisjes! De lemony flutter van Lush is echt een must voor alle mensen met zwakke nageltjes die er van dromen om stevige en gezonde nagels te hebben. En ik was één van die mensen. Ik heb jammer genoeg zulke zwakke nagels. Als ze een beetje lang groeien scheuren ze al snel en dan word ik chagrijnig omdat ik overal aan blijf hangen. Dus dan scheur ik maar weer me nagel eraf waardoor die half open ligt. En kan ik weer van voor af aan beginnen  met mij nagels laten groeien. Is dit herkenbaar? Dan is nu de verlossing nabij! Want met lemony flutter van Lush worden je  nagels sterk!
w
Eerst maar eens kijken wat Lush over Lemony flutter zegt:

'Maak korte metten met je droge nagelriemen. Maar daar hoef je niet te stoppen! Smeer ook wat boter op je hielen, ellebogen en tenen.

Zoals je leest is het niet alleen te gebruiken voor je nagelriemen maar kan je het ook op andere plekken van je lichaam anabrengen die heel erg droog zijn. Mulitfunctioneel dus! I like that.

Het is een stevige gele boter die heerlijk naar citrus ruikt. De geur is best wel sterk. Toen ik dit mee naar school had meegenomen en de pot open draaide kwamen er al allemaal reacties:'Wat ruik ik?'.'Wat is die lucht joh?' Yes, it's heavy! Ben je niet zo fan van citrus geuren dan is dit misschien niet iets voor jou.


En dit is de manier waar ik het op aan breng. Ik hou er zelf wel van om er flink wat op te gooien maar je kan natuurlijk zo veel pakken als je wilt. Ik dip me vinger in het potje en pak er wat uit en masseer dit vervolgens in mijn nagelriemen.  De boter is wel heel erg vettig dus het trekt erg langzaam in. Ik heb hier zelf niet zo veel moeite mee en was het er dan onder de kraan af. Maar nadat ik deze nagelriemcrème heb gebruikt voelen ze super goed aan en zien ze er een stuk beter uit.

In dit potje zit 50 gram maar ik verzeker je dat je er lang mee doet! Ik gebruik het denk ik al een halfjaar dagelijks en ben nog niet eens op de helft van het potje. (En geloof me, ik ben niet zuinig met dit soort dingen.) De lemont flutter kost 9.95 in de webshop en volgens mij is de winkelprijs hetzelfde. Ik vind het erg goedkoop aangezien je er echt vreselijk lang mee doet!

Dikke zoen,
Renate

2 opmerkingen:

  1. Ziet er een fijn product uit! De meeste mensen zijn hier echt heel tevreden van! Ik heb jammer genoeg nog een nagelriemolie en die moet eerst op voor ik van mezelf iets anders mag kopen, maar die olie is ook nogal zuinig in gebruik... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jamamer dat je fotos een beetje zo onduidelijk zijn!
    Maar lemony flutter is inderdaad echt lekker spul!

    Ik kende je blog eigenlijk nog niet en ik kom hem net via, via tegen heel erg leuk! ik ga je zeker volgen. Je kunt ook eens een kijkje nemen op mijn site als je het leuk vind? http://www.shimmer-pie.nl

    BeantwoordenVerwijderen