Collage beauty

Collage beauty

dinsdag 22 mei 2012

Maak jezelf summer proof! #2


Prop je agenda vol met leuke dingen

Ga heerlijk met je vriendinnen het nacht leven in Amsterdam verkennen, lange dagen op het strand liggen , weer is een keer je oma bezoeken en natuurlijk een bezoekje brengen aan één van de oer gezellige festivals! Als je nog geen kaartje heb weten te bemachtigen voor een festival kijk dan vooral even op deze websites: http://www.appelpop.nl/ , http://solarweekend.com/nl/ , http://www.valtifest.nl/ en http://www.pinkpop.nl/2012/.En dan ben je helemaal party proof deze zomer!
 

Bescherm je lichaam tegen de zon!

Zoals jullie nu waarschijnlijk allemaal wel weten en waar jullie al helemaal plat mee worden gegooid, maar wat ik toch nog even ga vertellen. Bescherm jezelf goed tegen de schadelijke stralen van de zon! Denk dan niet alleen aan je huid maar ook aan je lippen en haar. Die kunnen namelijk ook beschadigd worden door de zon. Je kan in de drogisterijen een lippenbalsem opzoeken die ook SPF heeft. Ik weet dat de bekende vaseline potjes er eentje heeft met SPF 15. Maar denk ook goed aan je haren. In de zomer heeft het veel te verduren. Denk aan al het chloor in de zwembaden, het zoute water van het strand , als je het weer is een keer aanvalt met je krultang en de zon natuurlijk. Gebruik dus een serum als je met een krul/stijltang gaat werken. Geef je haar ook een opkikker door een lekker voedend masker in te brengen!

 

 En de aller belangrijkste van allemaal: GENIET!
                              
Je weet het maar nooit in ons kikkerlandje, in de ochtend kan de zon heerlijk schijnen en in de middag valt er een dikke plensbui over je heen. Dus vergeet nooit om elke dag weer te genieten van je vriendinnen,familie en tja, eigenlijk gewoon het leven ! ;). (En nee, niet alleen als het zonnetje buiten schijnt meiden. Probeer ook positief te zijn als er buiten weer een plensbui naar beneden valt. )

Dikke zoen,
Renate!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten