Collage beauty

Collage beauty

woensdag 1 mei 2013

Kleine beautytips!


'

Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Een spreekwoord wat vroeger in de volksmond is ontstaan. En waar ik mij volledig bij aan kan sluiten! Het leven van een vrouw is leuk maar af en toe ook veel werk. Pedicue, manicure, kapper , scheren, waxen , make-up en weet ik veel wat we nog meer moeten doen! Misschien kunnen we het elkaar makkelijker maken door de kleine tips met elkaar te delen! Stay tuned and keep reading! 

Oooooops! You dit it again!  De mascara vlekken zitten weer boven je ogen , het slaapt staat nog in je ogen of een klein schoonheidsfoutje moet je even wegwerken. Dat kan! Wattenschijven, stokjes en tissues worden jouw nieuwe wapen in de tijd van nood. Foutjes kunnen zo weg gewerkt worden en je ziet er niks meer van. 


Maskers zijn goed en tof. Maar als ik ze opsmeer zitten mijn hele handen/armen er onder. Natuurlijk belt iemand dan altijd weer naar je mobiel . Oppakken en dan het masker van je mobiel weer afhalen ?Of laten rinkelen? Nee, tien keer zo veel makkelijker is het om een platte foundation kwast te kopen! 3 euro bij de HEMA en je bent van het probleem af. 

Heb je geen tijd voor een masker? Smeer het erop en stap onder de douche. Door de stoom trekt het nog beter je huid in en je bespaart tijd. Twee vliegen in één klap!

Draag je een snoepig kleurtje op je lippen? Maar vind je hem wel erg subtiel. Smeer dan concealer over je lippen heen voordat je de lipstick aan brengt. Het knalt nog meer en het blijft beter zitten! 


Leuk die killer eyeliner. Maar als je het zelf doet ziet het er niet uit! Een tip is om de huid van je oog iets naar boven te trekken. Zo staat de huid strak en kan je gemakkelijk een winged eyeliner neer zetten. Veel mensen wijzen het af omdat het voor kraaienpootjes zorgt. Maar die krijgen we over dertig jaar toch wel allemaal!

Breng een oogschaduwbasis of een beetje concealer over je ogen aan voordat je de oogschaduw aanbrengt. Het blijft veel beter zitten en het zorgt ervoor dat de oogschaduw niet gaat ophopen. Wil je dat je oogschaduw nog meer gaat knallen? Dan raad ik je aan om je oogschaduwkwast vochtig te maken met water. Dip je kwast weer in je favoriete oogschaduw en de pigmentatie is meer dan ooit. ;) 

Ik hoop dat jullie wat aan deze kleine tips hebben gehad! Als jij er zelf nog meer hebt laat het dan even weten in de comments! 

Lieeefs,
Renate

2 opmerkingen:

  1. Leuke tips. Een maskertje op z'n tijd vind ik ook heerlijk. Ga ik ook eens onder de douche proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. handige tips :3 maskertjes zijn lekker!

    BeantwoordenVerwijderen