Collage beauty

Collage beauty

woensdag 5 december 2012

Review: Rituals tonic


Tonic is een erg belangrijke stap wil je kunnen genieten van een zachte en gezonde huid. Nadat het gezicht 'grof' is gereinigd met de face wash  ga je over op de volgende stap en dat is de tonic! Tonic zorgt ervoor dat alle laatste restjes van je make-up van je gezicht worden weg gehaald, je een fris en schoon gevoel hebt en je huid helemaal gereinigd is. Vandaag ga ik de tonic van Rituals eens goed aan de tand voelen. Want is het echt wel goed? Worden onze huidjes hier schoner door? Ten eerste: Hoe ziet het product eruit? Is het praktisch en hygiënisch ? Ik vind dit product er erg mooi uit zien. Clean, fris, duidelijk maar toch ook vrouwelijk door de bloemen. Alle informatie die je nodig hebt staat er op. Het product bevat 200 ML , een ingrediëntenlijst en een duidelijke uitleg hoe je het kan gebruiken. 

Waar ik vooral over te spreken ben is de dop! Want dat is heel erg slim gemaakt. Vaak als je producten mee je tas in neemt is de dop niet goed dicht en zit letterlijk je hele tas eronder. Dit kan voorkomen worden door één heel simpel dingetje. Als je de dop van deze tonic dicht draait zich die namelijk op 'slot' . Er kan dan niks uit komen! Draai je hem een kwartslag is de opening weer 'open' en kan je het product weer gebruiken. Super handig! 


Er waren twee varianten van een tonic te koop bij Rituals. Één met alcohol en een zonder. Ik ben voor de gene zonder alcohol gegaan omdat de laatste tijd mijn huid erg droog is. Alcohol zorgt er dan alleen maar voor dat het nog droger word! 

Ik gebruik dit product door een wattenschijfje te pakken en daar twee spuitjes op te spuiten. Met dit wattenschijfjes wrijf ik dan over mijn gezicht en zo haal ik de laatste resten make-up weg. Soms is je wattenschijfje alweer droog als je halverwege je gezicht bent. Dit is niet het geval bij deze! Aan twee spuitjes heb ik meer dan genoeg om mijn hele gezicht en nek te reinigen. 


Het product dat er uit komt is een waterige substantie. Het voelt heerlijk aan op mijn huid. Ik heb echt het gevoel dat mijn huid schoner word en gereinigd! Je voelt lichtjes je gezicht tintelen zonder dat het rood wordt. Het haalt mijn laatste resten make-up prima weg, voelt prettig in gebruik, werkt hygiënisch door het pompje en je hebt meer dan genoeg aan twee spuitjes. Prima dus!

Ja ik ben erg te spreken over dit product! Ik heb €11.50 over de balie moeten gooien om het mee naar huis te mogen nemen. 

Welke tonic gebruiken jullie!?

Lieeeefs,
Renate!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt een beautysukkel. Ik gebruik alleen creme en verder niks :)! Dit klinkt wel heel goed en fijn! Misschien hier maar eens bij de mooi drogist kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat 't product goed bevalt. Toch wel een beetje prijzig, ik hou het maar gewoon bij Hema :)

    www.fashiable.nl

    BeantwoordenVerwijderen