Collage beauty

Collage beauty

vrijdag 28 september 2012

Rock die lippen!


Lipsticks, ligploss en vaseline potjes. Ik ben er gek op! Ik kan elke keer wel iets nieuws aanschaffen van prachtige producten die mijn lippen fel kleuren, ze zacht roze verven of in het veilig nude zetten. Jammer genoeg rock ik niet zo snel een mooie red lipstick a la Gwen Stefani of neon roze als Nicki Minaj. Zonden! Daarom nu een artikel met allerlei prachtig lippen die geverfd, gestippeld en gelipstickt zijn. Van zacht nude tot uitbundige prints! I've got it all here for you!

En met welke kleur kan ik beter beginnen dan met Oranje? Het is niet enkel en alleen de kleur waar heel Nederland zich in verkleed tijdens het WK. Nee, meiden . Het kan zo veel meer zijn dan dat! Ga voor een zacht lipglossje om het nog een beetje veilig te houden. Of een uitbundige sinaasappel kleurtje! Origineler dan rood, Zo sexy als roze en zó Nederland! Rock Orange!
En dan nu de kleur waar we allemaal mee opgegroeid zijn geweest: Roze. Denk nou niet gelijk aan je barbiepoppen die nu liggen te verstoffen op zolder. Nee, denk aan matte roze finishes op de lippen, of ga juist voor de glanzende glosses in dit snoepige kleurtje. Wedden dat je vriendje wel een kusje van je steelt als je roze op je lippen rockt? 

En omdat bij mij op school altijd door de leraren word gebleerd  dat ik uit de box moet gaan denken kon ik die niet weg laten natuurlijk. The think out of the box lip art! Origineel is het zeker, Spannend én een echte eyecather! Wees origineel en leg niet zo snel het accent op je ogen . Verf je lippen in een prachtig ombre effect en je weet zeker dat mensen je zullen onthouden. ;) hihi. 

En om het af te sluiten nog maar even de kleur die door sommige word afgeschreven als cliché, oubollig en zo jaren 80, Zeg ik bij deze dat nude hot and happening is. Het is veilig, fijn om mee te beginnen als je voor het eerst je lippen een kleurtje gaat geven en gewoon altijd goed! Deze lipstick kan je aanbrengen met een rustige ooglook zodat je de 'I have no make-up on. *Kuch kuch*' look kan maken. Of ga voor een heftige smokey eye en smeer dan een nude kleurtje op dat valt onder 'Youre lips but better!' Ik zeg go nude again!

Wat voor lipstick dragen jullie het liefst? En rocken jullie vooral nude lippen of kleurrijke? 

Liefs ,
Renate

2 opmerkingen:

  1. Wauw leuk! Haha, dat zou ik toch niet durven hoor, die 'out of the box' lippen. :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha, nee ik ook niet hoor. Dan ga ik liever voor de nude lippen of de rode! ;)

      Verwijderen