Collage beauty

Collage beauty

maandag 17 september 2012

Review: MAC Mineralize Concealer


Wat heb ik toch vaak gelezen over het geweldige merk M.A.C. Vroeger wasMakeup arts cosmetics alleen verkrijgbaar voor de visagisten maar nu liggen deze mooie schatjes ook uitgestald in de bijenkorf. En wat is het toch heerlijk om wat van het beroemde merk in je stash te hebben! Ik geniet elke dag van deze prachtige concealer. Lees meer als je benieuwd bent of dat dit product goed zijn werk doet.
Ik heb mijn concealer in de kleur NW 20 zelf gekocht in het prachtige Spanje. Maar natuurlijk kan je het ook in ons kikkerlandje krijgen bij de counters in Amstelveen,Eindhoven,Groningen en Maastricht. Jammer genoeg moeten de mensen die in de kleine boerplaatsen wonen er wel op uit gaan om een M.A.C item in handen te krijgen. Maar gelukkig bestaat er zoiets als online bestellen en TNT! http://www.maccosmetics.com/locator/index.tmpl.

Maar goed, nu we allemaal weten waar we het vandaan kunnen krijgen zijn we natuurlijk wel benieuwd geworden of dat het nou zijn werkt goed doet. En wauw! Wat hou ik van dit mooie potje. Ook al heb ik een Sex an the city nacht gehouden ik zie er fris en stralend uit met de M.A.C concealer. Het verbergt wallen met een goede dekking. Het is wel noodzakelijk om het daarna even af te poederen zodat het niet halverwege de dag vervaagd. Ik heb wel het gevoel dat het wat in de lijntjes gaat trekken in de loop van de dag. \

De verpakking vind ik ook erg fijn! Het is een handig klein potje dat je erg makkelijk mee kan nemen als je bijv. gaat logeren. Het potje bevat 5 ML waarmee je een hele tijd kan doen. Ook heeft het aan het einde een klein kwastje waarmee je de concealer kan aanbrengen. Ik vind het handig dat het kwastje niet zo groot is zodat je ook kleine dingen zoals een puistje kan aanstippen. Wat misschien wel wat onhygiënisch is dat je het kwastje gebruikt op je huid en het daarna niet kan schoonmaken en het weer terug doet in het potje.En dan nog even de ingrediëntenlijst voor de gene die er geïnteresseerd in zijn.En niet te ontbreken: De swatches! Het is een best romige concealer met een gemiddelde dekking. Het brengt gemakkelijk aan. En bovenal zorgt het ervoor dat ik er de hele dag fris uitzie. Ook bevat het volgens mij wat licht reflecteerde deeltjes dat er voor zorgt dat je een wakkere uitstraling hebt. Al met al een concealer die ik niet kan missen uit mijn dagelijkse make-up routine! 

Gebruiken jullie ook een concealer en zo ja welke ?

Kus,
Renate!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten