Collage beauty

Collage beauty

dinsdag 17 juli 2012

Dit neem ik mee aan make-up op reis!


Terwijl het hier in ons kikkerlandje regent ga ik binnenkort lekker het zonnetje opzoeken in Spanje! Ik laat mijn jas, muts en sjaal hier lekker achter en wissel ze in voor een jurkje, hotpants en slippertjes. Ik dacht dat het wel leuk was om te laten zien wat ik nou allemaal aan beauty spullen mee sleur. Dus heb ik er snel even een paar kiekjes van genomen! Ik ben best wel trots op mezelf dat ik nog maar zo weinig heb meegenomen! Vorige keer dat ik op vakantie ging  (voor maar vijf dagen) nam ik twee tassen mee met alleen maar producten aan huidverzorging en make-up. Ja, echt een hele plastic tas had ik vol. En een beautycase. Unbelievable right ? Ik dacht dat doe ik mijn ouders niet aan. Dus heb ik het heeeel netjes gehouden voor mijn doen. Nu hopen dat mijn ouders ook een beetje blij zij met mijn in de 'perken' gehouden verzameling. 
\

Boven: Monaco pallete Onder: Storm pallete

Overdag ga ik natuurlijk niet lopen met uitgebreide smokey eyes.  Nee, dat bewaar ik wel voor de avond! Haha. En daarom heb ik mijn geliefde sleek palletjes meegenomen in storm en monaco. Heerlijke palletjes zijn het! Zoals jullie wel kunnen zien heb ik Monaco net aangeschaft maar lijdt Storm al wel een jaar aan mijn verwoede make-up verslaving . :P
 
 En natuurlijk kan ik niet zonder mijn heilige roze eitje! Dit magische eitje zorgt ervoor dat mijn foundation elke keer weer perfect op zijn plaats zit en dat het ook nog een natuurlijk uitziet in plaats van dat ik een dikke pancake op me gezicht heb. Love this beauty!


 En dan sleur ik ook nog een paar kwasten mee. (12 stuks) valt toch wel mee? Haha, eerst ie je links drie gezicht kwasten. Trouwens, ik ben nog mijn kabuki kwast vergeten! Dus die hoort er ook nog bij. Daarna zie je een aantal kwasten voor de ogen. En natuurlijk niet te vergeten mascara!

En alle zooi bij elkaar! Hahaha. Wat vinden jullie too much or to less?

Dikke kus, 
Renate

1 opmerking: